Meiky van het Hof
Sexy

De Bredase zanger Meiky van het Hof komt met zijn debuut single "Sexy". Een zomers liedje, geschreven door Simone Eversdijk en geproduceerd door Frans van Nispen.


Gerrit van der Voet
Je vroeg me

Gerrit van der Voet komt met een vrolijke nieuwe single. Geschreven door Tony van Boxtel en Frans van Nispen, en geproduceerd door Mickim Music. De videoclip werd door ons opgenomen bij café "De drie vuisten" te Gorinchem.


CV Dak Deraf
We hakken lekker door

Een aantal maanden geleden besloot een vriendenclub van 15- en 16 jarige jongens en meiden uit Prinsenbeek om hun droom waar te maken; mee te lopen met een wagen in de mooiste optocht van Nederland, in hun eigen Boemeldonck. Al snel sloten zich meer vrienden aan en werd "CV Dak Deraf" een feit.

Een van de oprichters van "CV Dak Deraf", de 16-jarige Mike Verkooijen schreef het nummer, samen met zijn vader, singer/songwriter Carlo Verkooijen. Carlo's zus, Tosca Verkooijen, heeft de backingvocals voor haar rekening genomen. Het resultaat mag er wezen; hoe bijzonder is dit om als jonge club dit te realiseren. Vandaag is het nummer "We hakken lekker door" van "CV Dak Deraf" gereleased, zodat iedereen in Boemeldonck hem mee kan zingen.

We hakken lekker door


Ivo Franklin
Tweestrijd

Ivo Franklin komt met een autobiografische ballad "Tweestrijd". Met dit nummer is de zanger, producer en presentator van o.a. het populaire muziekprogramma "Toppers van Oranje", dat uitgezonden wordt door TV Oranje, weer helemaal terug!


Driekes Hoekstra
Als ik er morgen niet meer ben

Toen Driekes het gevoelige lied "Als ik er morgen niet meer ben" hoorde, wist hij gelijk dat het nummer ooit zelf wilde opnemen. Hij vroeg toestemming aan Chris de Roo, de schrijver van de Nederlandstalige tekst van deze Ronan Keating cover, om dit lied opnieuw uit te brengen. Dit resulteerde een deze prachtige uitvoering waarin Driekes laat horen waar zijn kracht ligt, het overbrengen van het verhaal.


Hans van Aalst
Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn

Hans van Aalst (Denans) laat zich van een heel andere kant zien met deze mooie ballad. Arrangement door Manfred Jongenelis, ingezongen, gemixed en gemastered in onze Mickim Music Studio.


Randy Schoonderwaldt ft Nexus
Betoverd (Subeme la radio)

Zet de radio maar harder! Randy Schoonderwaldt komt met een echte Latin knaller van formaat. "Betoverd" is een Nederlandstalige cover van Enrique Iglesias zijn grote zomerhit "Subeme la radio".
Voor deze cover ging Randy de samenwerking aan met de getalenteerde rapper Nexus uit Breda, wie niet bang is voor een muzikale uitdaging en daarin graag zijn grenzen opzoekt.

Deze single is wederom geproduceerd door Frans van Nispen bij Mickim Music en de Nederlandse tekst is afkomstig van Simone Eversdijk.

Betoverd

Simone Eversdijk
Make you feel my love

Prachtige studio demo van Simone Eversdijk waarop zij zowel eerste als tweede stem zingt.


Marly Rose
Let her cry

De 25-jarige Bredase singer-songwriter Marly Rose, onlangs 3 weken lang te horen bij "Lieke in de ochtend" op 3fm, om samen met de luisteraars een protestsong te schrijven. Eerder maakte ze grote indruk met haar uitvoering van Jolene bij idols.

Ze brengt na "Bye bye" nu haar 2e single dit jaar uit. Ditmaal laat zij zichzelf helemaal zien, met het door haarzelf geschreven pop/rocknummer "Let her cry", waarvoor zij samen met producer Frans van Nispen de muziek heeft uitgewerkt.

Let her cry

Naar boven

© 2012 - 2018 Mickim Music - KvK 201.08.684