Ivo Franklin
Tweestrijd

Ivo Franklin komt met een autobiografische ballad "Tweestrijd". Met dit nummer is de zanger, producer en presentator van o.a. het populaire muziekprogramma "Toppers van Oranje", dat uitgezonden wordt door TV Oranje, weer helemaal terug!


Driekes Hoekstra
Als ik er morgen niet meer ben

Toen Driekes het gevoelige lied "Als ik er morgen niet meer ben" hoorde, wist hij gelijk dat het nummer ooit zelf wilde opnemen. Hij vroeg toestemming aan Chris de Roo, de schrijver van de Nederlandstalige tekst van deze Ronan Keating cover, om dit lied opnieuw uit te brengen. Dit resulteerde een deze prachtige uitvoering waarin Driekes laat horen waar zijn kracht ligt, het overbrengen van het verhaal.


Hans van Aalst
Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn

Hans van Aalst (Denans) laat zich van een heel andere kant zien met deze mooie ballad. Arrangement door Manfred Jongenelis, ingezongen, gemixed en gemastered in onze Mickim Music Studio.


Randy Schoonderwaldt ft Nexus
Betoverd (Subeme la radio)

Zet de radio maar harder! Randy Schoonderwaldt komt met een echte Latin knaller van formaat. "Betoverd" is een Nederlandstalige cover van Enrique Iglesias zijn grote zomerhit "Subeme la radio".
Voor deze cover ging Randy de samenwerking aan met de getalenteerde rapper Nexus uit Breda, wie niet bang is voor een muzikale uitdaging en daarin graag zijn grenzen opzoekt.

Deze single is wederom geproduceerd door Frans van Nispen bij Mickim Music en de Nederlandse tekst is afkomstig van Simone Eversdijk.

Betoverd

Simone Eversdijk
Make you feel my love

Prachtige studio demo van Simone Eversdijk waarop zij zowel eerste als tweede stem zingt.


Naar boven

© 2012 - 2017 Mickim Music - KvK 201.08.684